Blogg

Du är fri att leva fullt ut!
Allt som du väljer att tänka, säga eller göra är det som du är. och du är fri att få göra precis som du vill och låta ditt liv bli ditt!

Känn in är det dina tankar som far runt i ditt huvud just nu?… fråga dig själv vems är tankarna….. låt då dem gå till den som tänker tankarna.

Känn in är det din känsla, som du har just i nuet?….. fråga dig själv vems är känslan…. om den inte är din …… låt den gå tillbaka till den som hade känslan.

Vi vet idag att vi tar in allas energier och att vi oftast går omkring med andras ord och känslor inom oss. Vi vet att sällan är det dina ord eller känslor…. men ändå håller du kvar känslan eller tanken och låter den ta din energi. Du blir trött och orkar inte göra det som du egentligen vill i din vardag och lever inte ditt liv, istället lägger du din energi på att bearbetar andras känslor och tankar.

Bli fri och njut av att vara pigg och gör det som får dig att njuta av ditt liv.

Förverkliga dina drömmar!

Mer om detta finns att lära på mina kurser……

Alla kurser kommer inte med på hemsidan och om du inte vill missa något så kan du maila mig.

Maila mig på katarina@ursprung.nu eller ring 0731 57 55 56

Kärlek Katarina

 

Du är allt för dig i ditt liv!
Vi alla går omkring med en känsla att inte duga att inte få ta plats i livet till oss själva.

Den inre stressen inom dig skapas av att du hela tiden springer dina steg för att duga, att vara till lags, att synas för att få kärleken från din omgivning, så att du känner en stund att du duger och får känslan av… att nu är jag.

Hela ditt liv går ut på att stressa runt i denna bekräftelse dans för att då glömma bort vad det är du vill och vem du är.

Stressen ger dig så småningom symtom i din kropp och du får ont och kroppen blir svag… eller så har ditt sinne blivit bittert, ledset och du tappat livsgnistan.

När ska du börja leva ditt liv som den underbara vackra människa du är. När ska du Ge dig all uppmärksamhet, ge dig kärleksfulla tankar, se din underbara kropp som vacker och kraftfull.

Börja nu… Stå i spegeln se dig i ögonen och le och låt hela din kropp bubbla upp av glädje av att du är så vacker som den du just är. Börja bekräfta dig själv i allt du gör i din vardag… tyck om det du gör, tyck om dina tankar, tyck om ord som smeker dig i sina uttryck.

Det som händer dig varje stund i ditt fantastiska liv är: Att inte duga, att inte känna kärleken till sig själv…. Ger en omedveten inre stress…. Den stressen får immunförsvaret att bli svagt….

Och så småningom kommer en svag länk i ditt cellsystem brista och immunförsvaret är då för svagt att hjälpa dig och din underbara kropp till läkning. Du får då alla dina symtom…

Låt dig få känna att du är den underbara människa i ditt liv… Lev, njut och gör det hela tiden!

Ingen kommer att kunna ge dig en bättre bekräftelse på att du duger än du själv när du ger dig livet i frihet och glädje.

Det innebär inte att du bara tänker så om dig själv…. Du måste skapa det genom att Ge dig det du vill ha varje dag i ditt liv!

All lycka till ditt fantastiska JAG!