Globalt Ursprung

VAR MED OCH GIV Frid, Fred och Kärlek TILL ALLTET.
Vi sätter oss ned tillsammans, där vi just då befinner oss. Söndagar klockan 21.00-21.20 och skickar ljus och healing tillsammans.
Sätt dig bekvämt tänd ett ljus
.

Ta 3 djupa andetag och känn att du landar där du sitter. Känn att du samlar hela dig inom dig och släpp taget om alla dina tankar och låt dem rinna av dig. Sänd kärlek till dig själv.

Koppla sedan upp dig på gruppen Globalt Ursprung (ser ut som en liten boll och ligger straxt utanför Moder jord) med att säga: Jag kopplar nu upp mig på Globalt ursprung och känn hur du flyttar ditt fokus till en liten boll utanför Moder jord.

Känn hur en våg av frid, sköljer över dig från din hjässa ned till dina fötter. Känn hur du går mer och mer in i friden och hur vågor sköljer över dig.

Lägg nu ditt fokus på ditt hjärtachakra och se den vackra blomma och ljus som är Du. Känn hur du fyller hela dig med ljuset när du säger Jag är kärlek.

Låt det sakta sprida sig ut från din kropp till din närmaste omgivning, fortsätt vidare till hela landet, till alla världsdelar, till hela jorden och till allt levande på jorden och ut till alla universum. Sitt med kärlek, frid och glädje i ditt sinne och sänd det vidare i 15 minuter.

När du är färdig tackar du för uppkopplingen, och känner att du kopplar ner dig och kommer sakta tillbaka till din tid din plats och till din kropp, genom att fokusera på din kropp igen.

Söndagar: 7/1, 14/1, 21/1, 28/1, 4/2 2024

Klockan 21.00-21.20

Känn och skicka Frid och Fred och Kärleken till Moder jord och vidare till allt levande på Moder jord.

Något viktig är, att när du kopplar upp dig, så skall du vara i balans och känn att du verkligen kan känna frid. Om du någon söndag inte är där, så sänd istället den dagen kärleken till dig själv.

Du kan nu själv varje dag, någon minut, var du än befinner dig, bara skölja dig med vågen av frid, gå in i ditt hjärta och känna ditt ljus. Fylla dig med kärlek och se hur du sänder ut detta till alltet. OBS! Tar bara någon minut och du kopplar inte upp dig.

Ju fler vi är, ju mer får vi, budskapen manifesterade.

Till alltet från alltet/Katarina.

www.ursprung.nu